Har bibliografi, register
. - Brød med pålegg er noe de fleste spiser hver dag, og ofte til flere måltider om dagen. Derfor er det viktig at råvarene er gode og sunne, og uten unødvendige tilsetningsstoffer, slik at kroppen får den næringen den trenger. I Brødskiva finner du enkle oppskrifter på sunt og godt brød og pålegg. I tillegg til nyttige tips om melsorter, informasjon om gluten og om hvorfor langtidshevede brød er godt for magen. Å lage sitt eget pålegg er lettere enn mange tror. Boken gir deg også oppskrifter på pålegg som fiskekaker, makrell i tomat, italiensk salat, sjokoladepålegg og leverpostei, for å nevne noen.
Det er enkelt å bake næringsrike brød og lage sunt pålegg hjemme på ditt eget kjøkken! Det smaker kjempegodt og trenger ikke å ta mye tid! Her er oppskrifter på nydelige brød til alle anledninger, for eksempel surdeigsbrød, grytebrød, byggbrød og knekkebrød. Du får nyttige tips om melsorter, informasjon gluten og om hvorfor langtidshevede brød er godt for magen. Og hva skal du ha på brødskiva? Prøv deilig, hjemmelaget pålegg, blant annet fiskekaker, makrell i tomat, italiensk salat, leverpostei, sjokoladepålegg, ost eller rørte bær. Pynt til pålegget hører også med, som fermenterte rødbeter og sylteagurk. Alle oppskriftene er enkelt forklart, med råd om hva du bør gjøre for å få et smakfullt og vellykket resultat!