Har innholdsfortegnelse, register
. - I Slikkepott har Lise Finckenhagen samlet sine beste kakeoppskrifter. Her finner du nærmere 100 oppskrifter på kaker, paier, muffins, terter og gjærbakst. Finckenhagen deler også historier om noen av kakenes opprinnelse, med tilhørende anekdoter om ting man ofte finner i et kjøkken: kjevler og slikkepotter, nøtter og sjokolade. Boken inneholder en rekke basisoppskrifter, samt råd om ulike ingredienser og utstyr. Matfotograf Christian Brun står bak bildene i boken.
Lise Finckenhagen har en mesterlig evne til å kombinere og balansere smaker, og i det norske kokkemiljøet er hun anerkjent for å være den som utvikler de aller beste oppskriftene. Hun utvikler smaksopplevelser av de helt sjeldne, samtidig som hun liker å gjøre ting enkelt. Det Lise er aller dyktigst til, er å bake kaker. ”Slikkepott” byr på nærmere 100 delikate og fristende oppskrifter på kaker, paier, terter, muffins og mye annet bakverk.
I tillegg byr Lise på flere nyttige basisoppskrifter, gir deg gode råd om ingredienser og utstyr, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine. Hun forteller også historiene bak mange av kakene, og byr på morsomme anekdoter om alt fra nøtter og sjokolade til kjevler og slikkepotter. Hver enkelt kake er fotografert av Norges beste matfotograf, Christian Brun. Boken inneholder en lang rekke steg-for-steg instruksjoner i tekst og bilde. Alt er enkelt og grundig beskrevet - dette kan alle få til!