Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.6 E
248 s.
Originaltittel: Naturens spisekammer . - Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
978-82-02-37418-1 : Nkr 349.00
0319462
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Boken inneholder beskrivelse av over 40 ville vekster som passer til det nordiske kjøkken, alt fra bjørk og brennesle til løvetann, ramsløk og tang. Boka har mer enn 200 oppskrifter og mange tips til variasjoner. Her finner vi tips til middagsretter, supper, kaker, snaps og teblandinger. Vi får også vite når det er best å plukke de forskjellige rettene, og hvordan de best oppbevares.

Side
Tilbake til naturen3
Innledning7
Bjørk17
Bjørnebær23
Blæretang27
Brennesle33
Bringebær43
Bøk45
Eik49
Eple53
Fiol59
Geitrams69
Gjøkesyre71
Gran77
Gulmaure85
Hagtorn89
Hasselnøtt91
Hundekjeks97
Kornvalmue99
Kvann101
Lind105
Løkurt111
Løvetann113
Meldestokk119
Myske123
Nyperose127
Pepperrot139
Pil141
Plomme145
Pære155
Ramsløk159
Reinfann169
Rogn171
Ryllik177
Salturt179
Skvallerkål183
Slåpetorn189
Sopp197
Strandkål213
Svarthyll219
Tindved227
Tusenfryd231
Valnøtt233
Litteraturliste245
Register246
Takk248

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Naturens spiskammer : høst av n
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=319462