Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
q 641.82 R
204 s.
Over tittelen: Lofthus Samvirkelag og Åpent Bakeri . - Har innholdsfortegnelse, register
978-82-03-23991-5 : Nkr 399.00
0307868
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:

Eirik Sevaldsen er hjernen bak pizzaen i Lofthus Samvirkelag på Sandaker i Oslo.

I samarbeid med Åpent Bakeri står han bak en virkelig grensesprengende pizzarestaurant.
Her får du pizza på Sevaldsens måte. En tynn og sprø bunn med f.eks. reinsdyr, fennikkelsalami, urtemarinert kylling, hvit trøffel, klippfisk, lodderogn, høvlede mandelpoteter, blåskjell - og eple.
I denne boken finner du alle oppskriftene. Du vil også lære deg grunnleggende håndverk og få øynene opp for hvor viktig det er med gode råvarer. Du vil finne de beste oppskriftene fra Lofthus Samvirkelag og noen helt nye. Ved hjelp av boken vil du kunne utføre magiske ting med ingredienser du finner i butikken på hjørnet. Det meste er lov, og alt du tror smaker bra, bør prøves.

Når du lager pizza, kan det være lurt å tenke på pizzaen som en tallerken, og at alle ingrediensene du legger på, er i en god harmoni.

SE INNHOLD

Side
«LA DET VÆRE KLINKENDE KLART FRA FØRSTE SETNING AT DETTE IKKE ER EN HELT VANLIG BOK OM PIZZA»10-11
FORORD
Kjartan Kristiansen
12-13
«HVA I ALL VERDEN ER DET EGENTLIG VI DRIVER MED PÅ LOFTHUS SAMVIRKELAG?»14-17
LOFTHUS18-23
KRISTIANSUND24-31
ITALIA32-39
ET BADEKAR, EN FLASKE ALTFOR DYR RIESLING OG EN SLITEN SAMVIRKELAGSBESTYRER. DER HAR DU JO ALT SOM SKAL TIL FOR Å SKAPE EN VIRKELIG GOD PIZZA40-41
LITT AV EN GJENG42-45
VELG DINE VÅPEN MED OMHU46-47
OLJE I MASKINERIET52-55
GOD PÅ BUNNEN56-57
ALLE GODE TING ER TRE! (Eller kanskje fire?)60-65
KASTE, KJEVLE ELLER LA DEIGEN GJØRE JOBBEN SELV?68-69
BEDRE MED EN STEIN I OVNEN ENN I SKOEN70-71
OST84-89
HURTIGGUIDE92-93
HVIT94-95
RØD128-129
DU TRODDE KANSKJE DET VAR ENKELT. DET ER DET, MEN LETT ER DET IKKE132-135
TIL OVERS, MEN ALT ANNET ENN BORTKASTET174-175
DESSERT180-181
LURING PÅ LUR194-195
VIN196-197
ØL198-199
«DET ER SÅ MANGE TING SOM ER VIKTIG I LIVET»200-201
STIKKORDREGISTER204

Morten Schakendas pepperkakebakebok


av John Rørdam (Jørn Rørdam, Kate Hagen, Lars Petter Pettersen)
Bok utgitt 2016
Ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: Fag q 641.86 R)
Bestill Husk denne

Samvirkelagsbestyrer Eirik Sevaldsens pizzabok


av John Rørdam ([forfatter:] John Rørdam, [design:] Kate Hagen, [foto:] Lars Petter Pettersen)
Bok utgitt 2011
Hylle: q 641.82 R
Husk denne

Schakendas bakeskole : rekrutter fra bakeriet i Lom


av John Rørdam (John Rørdam, Kate Hagen, Pål Rødahl)
Bok utgitt 2010
Hylle: u 641.815 R
Husk denne

Victoria vil fly


av John Rørdam (illustrert av Børge Bredenbekk)
Bok utgitt 2009
Ledig (Avd.: Revetal Barn - Plassering: Lettlest u)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Samvirkelagsbestyrer Eirik Seva
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=307868