Forlaget skriver om denne boka:
Eirik Sevaldsen er hjernen bak pizzaen i Lofthus Samvirkelag på Sandaker i Oslo.
I samarbeid med Åpent Bakeri står han bak en virkelig grensesprengende pizzarestaurant.
Her får du pizza på Sevaldsens måte. En tynn og sprø bunn med f.eks. reinsdyr, fennikkelsalami, urtemarinert kylling, hvit trøffel, klippfisk, lodderogn, høvlede mandelpoteter, blåskjell - og eple.
I denne boken finner du alle oppskriftene. Du vil også lære deg grunnleggende håndverk og få øynene opp for hvor viktig det er med gode råvarer. Du vil finne de beste oppskriftene fra Lofthus Samvirkelag og noen helt nye. Ved hjelp av boken vil du kunne utføre magiske ting med ingredienser du finner i butikken på hjørnet. Det meste er lov, og alt du tror smaker bra, bør prøves.
Når du lager pizza, kan det være lurt å tenke på pizzaen som en tallerken, og at alle ingrediensene du legger på, er i en god harmoni.
SE INNHOLD