Hopp over navigasjon

Hovedbiblioteket stengt 12. august til 12. oktober.
Hovedbiblioteket i Tønsberg skal få nye gulv i 1. og 2. etasje! Frem til vi stenger er samlingen tilgjengelig for publikum, men den vil gradvis bli flyttet ned i underetasjen.


         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
"4.7

Les anmeldelser
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Bok . - 192 sider
Bokmål
Opplysninger:
Det var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat. Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten.
Hylleplass:
613.2 K
Bestill       Husk denne

(beta)Skriv anmeldelse

  Reserveringer :1
AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 24/6/2024
Tjøme fagTil henteavdeling
Tønsberg Voksen fagPå hylla
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 10/7/2024
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 26/6/2024
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 2/7/2024
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 11/7/2024
Berg kretsfengsel fagTil avhenting
Revetal Voksen fagUtlånt til 10/7/2024
Berg kretsfengsel fagTil avhenting
Det var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat. Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten.

Hva og når skal vi spise?


av Marit Kolby
Bok på Bokmål | utgitt 2022
Ingen ledig
( 1 eks på hylla, men 1 reserveringer ) (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 613.2 K)
Bestill Husk denne

Kokeboka : hva skal vi spise?


av Marit Kolby (Marit Kolby, Hanna Fisher)
Bok på Bokmål | utgitt 2023
Hurtiglån ledig
(Hurtiglåns-eksemplarer kan ikke bestilles/reserveres) (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag q 641.5 KOL)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

-En bok alle burde lese!
30.04.2024, 12:13  Sissel, 29
Rapportér
Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Hva og når skal vi spise?
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: