Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
"5.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2011 . - Bok . - 103 s.
Nynorsk
Hylleplass:
641.815 J
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
«Eg elskar brød. I fleire år har eg bakt alt brødet vårt sjølv. Oftast med surdeig. Eg bakar klassiske rugbrød, men også lyse brød. Mange trur at surdeigsbrød alltid er mørke, harde og beiske. Slik er det ikkje. Nokre av dei beste brøda mine er høge, luftige brød som eg bakar på surdeig av kveitemjøl.»

Martin Johansson har skapt bakefeber med denne boka i Sverige, og har også gitt ut boka Enklare brød, om kna- og eltefrie brød.

Å bake med surdeig er så enkelt som berre det – og samstundes eit mysterium. Surdeigsbrød er ei funksjonell og praktisk kokebok for deg som vil bake ditt eige surdeigsbrød. Ho tek for seg ulike omgrep kring surdeig, oppskrifter på fleire typar deigar, ho viser korleis ein startar og matar ein surdeig, og gir råd om korleis ein bakar for å få best resultat. Her er oppskrifter på lyse, mellomgrove og grove brød, og dessutan nokre spesialbrød.

Her får du gjennomprøvde oppskrifter, underhaldande tekstar og tips, og til slutt ei ordliste over viktige baketermar.

Brød, brød, brød : oppskrifter, råd og snarvegar


av Martin Johansson (foto: Jakob Fridholm ; illustrasjonar Kristin Lidström ; omsetjing: Aud Søyland)
Bok på Nynorsk | utgitt 2020
Hylle: 641.81 J
Husk denne

Enklare brød : oppskrift på knafrie brød med og utan surdeig


av Martin Johansson ([omsetjing: Oline Borgund])
Bok på Nynorsk | utgitt 2011
Hylle: 641.815 J
Husk denne

Surdeigsbrød


av Martin Johansson ([omsetjing: Oline Borgund])
Bok på Nynorsk | utgitt 2011
Hylle: 641.815 J
Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Surdeigsbrød
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: