Forlaget skriver om denne boka:
Boka er skrevet av Elisabeth Ekstrand Hemmingson. Hun har selv cøliaki, og har mer enn 30 års erfaring som matskribent. Det er hun som har komponert alle oppskriftene i boka, og har testet dem nøye ut, alle sammen.
Med oppskriftene i denne boken vil alle gjestene få servert den samme gode, glutenfrie maten, heter det på forlagets hjemmeside.
I boka finnes det mange forretter, hovedretter, det lille ekstra gode tilbehøret og lekre desserter å velge imellom. I et eget kapittel finner du gode og spennende brød for alle ganer, og alt er helt glutenfritt. Den som vil, kan sette sammen egne menyer med utgangspunkt i bokens oppskrifter, slik at middagen blir skreddersydd for familie eller gjester.
Ferdige menyforslag presenteres bak i boken.
Oppskriftene i boka er som regel beregnet på fire personer, men kan selvfølgelig økes eller minskes etter behov. Forfatteren skriver at med disse oppskriftene får alle den samme gode, glutenfrie maten, og jeg kan garantere at ingen vil merke at den er glutenfri, legger hun til.
Forlaget har tidligere gitt ut boka
Godt uten gluten av samme forfatter.