Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2011 . - Bok . - 158 s.
Bokmål
Hylleplass:
641.5631 E
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:

Boka er skrevet av Elisabeth Ekstrand Hemmingson. Hun har selv cøliaki, og har mer enn 30 års erfaring som matskribent. Det er hun som har komponert alle oppskriftene i boka, og har testet dem nøye ut, alle sammen.

Med oppskriftene i denne boken vil alle gjestene få servert den samme gode, glutenfrie maten, heter det på forlagets hjemmeside.

I boka finnes det mange forretter, hovedretter, det lille ekstra gode tilbehøret og lekre desserter å velge imellom. I et eget kapittel finner du gode og spennende brød for alle ganer, og alt er helt glutenfritt. Den som vil, kan sette sammen egne menyer med utgangspunkt i bokens oppskrifter, slik at middagen blir skreddersydd for familie eller gjester.

Ferdige menyforslag presenteres bak i boken.

Oppskriftene i boka er som regel beregnet på fire personer, men kan selvfølgelig økes eller minskes etter behov. Forfatteren skriver at med disse oppskriftene får alle den samme gode, glutenfrie maten, og jeg kan garantere at ingen vil merke at den er glutenfri, legger hun til.

Forlaget har tidligere gitt ut boka
Godt uten gluten av samme forfatter.

Side
Forord8
Inledning12
Forretter16
Hovedretter40
Det lille ekstra70
Desserter90
Brød118
Den lille bakeskolen120
Unn deg fint utstyr122
Brødoppskrifter124
Menyforslag150
Oppskriftregister154

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Herlig glutenfritt : forretter,
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: