Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2014 . - Bok . - 257 s.
Bokmål
Opplysninger:
Såkalte FODMAPs (fermenterbare, oligo-, di- og monosakkarider og polyoler) er en gruppe karbohydrater som kan gi problemer for dem som er plaget av irritabel tarm. FODMAP-dietten går ut på å begrense eller unngå matvarer som inneholder disse spesifikke karbohydratene. Dette skal minske oppblåsthet, magerumling, magesmerter og luftutvikling i tarmen. Boka henvender seg til personer med irritabel tarm, samt pårørende og fagfolk som veileder pasienter med diagnosen.
Hylleplass:
641.563 L
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Low FODMAP-dietten går ut på å begrense eller helt unngå en gruppe karbohydrater, de såkalte FODMAPs (Fermentable, Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyols), som gir problemer når man har irritabel tarm. Ved å følge dietten vil de fleste oppleve mindre oppblåsthet, færre magesmerter, mindre magerumling og luftutvikling i tarmen. Symptomer som for de fleste medfører en rekke begrensninger, f.eks. i det sosiale liv.

Low FODMAP-dietten henvender seg først og fremst til personer med diagnosen irritabel tarm, men også pårørende og fagfolk som veileder pasienter med diagnosen kan med fordel anvende boken.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Low FODMAP-dietten
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: