I denne boka blir de unge introdusert for bakingens verden. Her lærer man å forberede, tilberede og servere maten, røre, sikte, blande kjevle og elte. Oppskriftene er enkle, fra kjeks og kaker til brød og gjærbakst. I tillegg til å ha mange oppskrifter har den også nyttige faktaopplysninger om råvarene, som f.eks.: hva som er inne i et egg, hvor grønnsaker vokser, hvordan man lager mel, samt vitenskap bak baksten som hvorfor brøddeigen hever, hva som skjer i ovnen, hvorfor butterdeig smuldrer og mye mer. Bakebok for førskolebarn/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
. - Alder: 3-11 år
I denne boka lærer barnet å forberede, tilberede og servere maten med litt hjelp av en voksen. Den er full av gode og sunne oppskrifter og av nyttige faktaopplysninger om.råvarene. Barnets kunnskap om mat vil bli styrket, noe som i sin tur vil gjøre det i stand til å ta sunne og gode matvalg i fremtiden. Boken er rik på forslag til aktiviteter barn og voksne kan delta i sammen på kjøkkenet. Blant mye annet vil barnet lære om hva som er inne i et egg, hvor grønnsaker vokser, hvordan vi lager mel og mye mer.