Terskelen for å lage fantastisk gode brød er lav, skal vi tro forfatter Sverre Gunnar Haga. Da han begynte å bake brød, åpnet det seg en ny verden for ham. I denne boken får du en innføring i temaet, og inneholder alt du trenger for å begynne med brødbaking - og for å fortsette. Her finner du metodene, oppskriftene, og svar på spørsmål som måtte dukke opp underveis, samt Hagas inspirerende møter med andre menn som baker brød.
Fra nybegynner til mesterbaker på en, to, tre!
Da forfatter Sverre Gunnar Haga begynte å bake brød, åpnet det seg en ny verden for ham. Døra inn til brødbakingens gleder har så lave terskler at mestringen kommer umiddelbart. I løpet av bemerkelsesverdig kort tid bakte han fantastisk gode brød. Det kommer du til å gjøre også.
Denne boka er Hagas høyst personlige innføring i temaet og inneholder alt du trenger for å begynne med brødbaking - og fortsette: Her er metodene, oppskriftene, svar på de enkleste spørsmål - og de mer avanserte, som du lurer på etter hvert - samt forfatterens inspirerende møter med andre menn som baker brød.