Hva skal du spise før, under og etter trening? For stjernekokk Jonas Lundgren er det to ting som gjelder: Maten må være næringsrik og sunn, og den må smake godt. Og oppskriftene i denne boken holder det han lover. I tillegg får du tips som gjør det enkelt for deg å planlegge måltider og trening i en travel hverdag. Jonas Lundgren er profesjonell kokk og har arbeidet i mange topp- restauranter rundt om i verden, blant annet som kjøkkensjef under Eyvind Hellstrøm på Bagatelle i Oslo. Han tok sølv i Bocuse d''Or i 2009 og er kjent fra TV 2-programmet «Norges grillmester», der han var dommer. Lundgren er også personlig trener og har stor interesse for trening og sunn mat. «Følger man Jonas'' budskap, er det mulig å spise naturlig, enkelt og velsmakende, og samtidig trene hardt uten å pøse på med kunstige proteiner og energidrikker. Med denne boken som veiviser, blir maten ren glede for kropp og sinn.» EYVIND HELLSTRØM
Hva bør man spise før, under og etter trening? I denne boken deler kokken Jonas Lundberg oppskrifter på sunn og næringsrik mat som også smaker godt. I tillegg gir han råd som gjør det enkelt å planlegge måltidene i en travel hverdag. I følge Jonas er det fullt mulig å trene hardt uten å måtte ty til kunstig protein og energidrikker.