I denne boken finner du oppskrifter på hvordan du lager alt fra sennep, hoisinsaus og karripasta, til tacokrydder, pickles og tunisisk harissa. En lager dem enkelt hjemme ved å koke, blande, fermentere og lagre. Hverdagswoken blir mye bedre med hjemmelaget østerssaus, vinaigretten mer spennende med hjemmebrygget eddik, og du kan imponere gjestene dine med din egen chilisaus. Caroline Dafgård Widnersson er kokk og matstylist. Omtalen er utarbeidet av BS.
Lag dine egne smakstilsetninger! Dette er boken for deg som vil lage dine egne smakstilsetninger. Alt fra sennep, hoisinsaus og karripasta, til tacokrydder, pickles og tunisisk harissa. Du lager dem enkelt hjemme ved å koke, blande, fermentere og lagre. Hverdagswoken blir mye bedre med hjemmelaget østerssaus, vinaigretten blir mer spennende med hjemmebrygget eddik, og du imponerer gjestene mer når du serverer din egen chilisaus. For eksempel er det litt rart at man ikke legger mer omtanke i ketsjup og majones når man bruker timevis på å lage den perfekte burger, servert med hjemmelaget brød og trippelfriterte pommes frites. Det blir litt som å pynte seg før en date, for så å droppe tannpussen. Boken er en hyllest til smakstilsetningene og en guide til hvordan du lager dine egne. Noen oppskrifter tar mer tid enn andre og kan inneholde ukjente matvarer. Men arbeidsinnsatsen er ofte liten, og belønningen alltid større. Caroline Dafgård Widnersson er kokk og matstylist og jobber med alt fra store næringsmiddelprodusenter til Sveriges fremste matblader.