I denne boken tar Karla Siverts leseren med på en reise inn i et eventyrland av norske smaker og råvarer. Hun viser fram den mest fristende sjømaten, de mest innbydende grønnsakene, de beste meieriproduktene og det fineste kjøttet Norge har å by på - og gir oss oppskriftene på de beste rettene råvarene kan brukes til. Ord som kortreist, sesongbasert og økologisk er gjengangere i kokeboken. Karla Siverts (1987-2016) jobbet som kjøkkensjef på den kritikerroste restauranten Smalhans i Oslo, som serverer en raffinert utgave av norsk husmannskost. Boka er laget av Mats Widen, Øivind Hånes og Kenneth Hansen. Omtalen er utarbeidet av BS.
I denne boken tar Karla Siverts leseren med på en reise inn i et eventyrland av norske smaker og råvarer. Hun viser fram den mest fristende sjømaten, de mest innbydende grønnsakene, de beste meieriproduktene og det fineste kjøttet Norge har å by på - og gir oss oppskriftene på de beste rettene råvarene kan brukes til. Ord som kortreist, sesongbasert og økologisk er gjengangere i kokeboken. Karla Siverts (1987-2016) jobbet som kjøkkensjef på den kritikerroste restauranten Smalhans i Oslo, som serverer en raffinert utgave av norsk husmannskost. Boka er laget av Mats Widen, Øivind Hånes og Kenneth Hansen. Omtalen er utarbeidet av BS.