Denne boka inneholder ca. 40 oppskrifter på brød som kan spises av mennesker med irritabel tarm (IBS). Her er surdeigsbrød og proteinbrød, tortillas og havrerundstykker. Alle oppskriftene er tilpasset kostholdsbehandlingen lavFODMAP, og de fleste er også glutenfrie. Sofia Antonsson er ernæringsfysiolog. Omtalen er utarbeidet av BS.
NORGE BAKER som aldri før. Vi elsker brød - men mange av oss får urolig mage av visse fibersorter, laktose og gluten.
Sofia Antonsson er ernæringsfysiolog og forfatter av boksuksessene Rolig mage med god mat og Mer rolig mage med god mat. Som ekspert på behandling av irritabel tarm har hun med kostholdsbehandlingen lavFODMAP hjulpet tusener av mennesker med ømfintlig mage å spise godt og føle seg bra. Nå kan du endelig spise favorittbrødet ditt - og samtidig ha en rolig og tilfreds mage!
I Rolig mage med godt brød byr Sofia på et førtitalls varierte brødoppskrifter, fra surdeigsbrød og proteinbrød til tortillaer og havrerundstykker. Lær deg å bake brød for hele familien med surdeigsbase, naturlig glutenfritt og med spelt. Alle oppskriftene er tilpasset lavFODMAP, og de fleste er også glutenfrie.