Tapas er herlige, spanske småretter som kan være rene gourmet-kunststykker! MEN tapas behøver ikke bare være spansk - rettene kan like gjerne være inspirert av våre egne, skandinaviske råvarer. Hemmeligheten med tapas er i første rekke den uhøytidelige måten den spises på, den gode vinen og den tette og sosiale stemningen som oppstår rundt et vellykket tapasbord. Alt dette har vertshuseier Helena Neraal tatt vare på i Tapas på norsk. Helenas vilt-tapasbord er legendarisk - og hennes aller beste oppskrifter finnes i denne boken. Her er eksotiske oppskrifter med gravet og mørnet kjøtt av elg, hjort og laks, ledsaget av sauser, marmelader, chutneyer og råvarer fra skogen. Her er også tapas med reker, krabbe, kamskjell, fersk fisk og nedlagt sild. I tillegg får du gode forslag til tapas-menyer.
Tapasklassiker i ny versjon! Miks gode norske råvarer med spansk mattradisjon, og du får de lekreste tapas du kan tenke deg!I Tapas på norsk deler vertshuseier Helena Neraal sine aller beste oppskrifter med deg. Rettene er laget av urnorske råvarer som elg, hjort og laks, ledsaget av sauser, marmelader og chutneys mange av dem basert på smaker fra skogen. Her er dessuten tapas med reker, krabbe, kamskjell og fersk fisk, og forslag til menyer. I denne reviderte utgaven av kokebok-klassikeren er det også flere nye oppskrifter.