Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2012 . - Bok . - 165 s.
Arabisk
Hylleplass:
q 641.5956 M
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
I denne unike, tospråklige kokeboka, med oppskrifter både på norsk og arabisk, tar Chef Ramzi for seg spesialiteter fra hele den arabiske verden.

Her finner du kjente retter som falafel (kikertboller), tabbouli (persillesalat) og hummus (kikert-dipp), i tillegg til en rekke mer ukjente retter. Mange av de typiske ingrediensene i arabisk kokekunst, som for eksempel couscous, pinjekjerner, sesamfrø, auberginer og diverse krydder, er tilgjengelig i de fleste butikker her i landet, og gjør det enkelt å lage rettene.

Den populære og internasjonalt kjente kokken Chef Ramzi er overbevist om at mat er et viktig redskap i brobygging mellom mennesker. Han er en av arberverdenens mest anerkjente mesterkokker, og han har utgitt en rekke kokebøker.

Bo Masser, som jobber for Gourmand International, har skrevet forord i boka, og var med i Libanon under forberedelsene og fotografering til boka. Bildene er tatt av fotograf Bruno Ehrs.

Side
Opprinnelse og forståelse10
Den smilende kokken14
Meze - småretter27
Kibbeh - retter av farse59
Varme retter59
Desserter og bakverk117
Libanesiske ingredienser150
Norsk oppskriftregister153
Arabisk oppskriftregister154
Libanesiske ingredienser156
Den smilende kokken165
Opprinnelse og forståelse167

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Chef Ramzis arabiske kokebok
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: