Denne boken inneholder over 200 grilloppskrifter. Den skal vise hvordan man kan lære nye smaksvarianter når man griller. Tidligere utgitt i samme serie er boken Nå er det grilltid.Boken har masse fargefotografier av rettene som blir presentert. kapitlene har navn som Rødt kjøtt, Svinekjøtt, Fjærkre, Fisk og skalldyr og Grønnsaker og tilbehør. Bakerst i boken vil man finne indeks.
Et utførlig introkapittel med grunnleggende og avanserte røkemetoder for alle grilltyper.
Røking av kjøtt, fjærkre, fisk og gønnsaker i 87 spennende oppskrifter.
Beskrivelser av smakskarakterene til de ulike tresortene og skreddersydde matkombinasjoner til hver enkelt tresort.
Webers ti beste røketips for å få best mulig resultat på en hver type grill.
I tillegg er boken fylt med flotte og inspirerende bilder, oppskrifter på klassiske og mer eksotiske marinader, tørrmarinader og sauser, og flere ulike saltlaker for sprenging av kjøtt.