Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2013 . - Bok . - 191 s.
Bokmål
Opplysninger:
Denne boken inneholder over 200 grilloppskrifter. Den skal vise hvordan man kan lære nye smaksvarianter når man griller. Tidligere utgitt i samme serie er boken Nå er det grilltid.Boken har masse fargefotografier av rettene som blir presentert. kapitlene har navn som Rødt kjøtt, Svinekjøtt, Fjærkre, Fisk og skalldyr og Grønnsaker og tilbehør. Bakerst i boken vil man finne indeks.
Hylleplass:
q 641.578 P
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Boken inneholder:

Et utførlig introkapittel med grunnleggende og avanserte røkemetoder for alle grilltyper.
Røking av kjøtt, fjærkre, fisk og gønnsaker i 87 spennende oppskrifter.
Beskrivelser av smakskarakterene til de ulike tresortene og skreddersydde matkombinasjoner til hver enkelt tresort.
Webers ti beste røketips for å få best mulig resultat på en hver type grill.

I tillegg er boken fylt med flotte og inspirerende bilder, oppskrifter på klassiske og mer eksotiske marinader, tørrmarinader og sauser, og flere ulike saltlaker for sprenging av kjøtt.

Kull på Weber


av Jamie Purviance (av Jamie Purviance ; fotografier: Tim Turner ... [et al.] ; [oversatt av Kirsti Vogt])
Bok på Bokmål | utgitt 2011
Hylle: q 641.76 P
Husk denne

Røk : lær alt om røking av mat på grillen


av Jamie Purviance (av Jamie Purviance ; foto av Tim Turner ; [oversetter: Jannicke Storm Glomsrød])
Bok på Bokmål | utgitt 2013
Hylle: q 641.578 P
Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Røk : lær alt om røking av mat
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: