Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
"4.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2014 . - Bok . - 206 s.
Bokmål
Opplysninger:
Overspising, også kalt binge eating, kjennetegnes av en opplevelse av å spise for mye og å miste kontroll når man spiser. Forfatteren beskriver problemer knyttet til overspising og hvordan du kan bli kvitt dem. Første del av boken gir et bilde av hva vi vet om denne spiseforstyrrelsen. Den andre delen er et trinnvis selvhjelpsprogram som viser hvordan du kan vinne over trangen til overspising, få kontroll over hva og når du kan spise, etablere sunne og stabile matvaner og bli mer fornøyd med egen kropp. Christopher G. Fairburn er professor i psykiatri ved Universitetet i Oxford.
Hylleplass:
616.8526 F
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
BINGE EATING, eller overspising, kjennetegnes av en opplevelse av å spise for mye og av mangel på kontroll når man spiser. I Få bukt med overspising beskriver den anerkjente forskeren og klinikeren Christopher G. Fairburn problemene forbundet med overspising og hvordan du får bukt med dem. Bokens første del gir et oppdatert bilde av hva vi vet om overspising. Den andre delen er et trinnvis selvhjelpsprogram basert på anerkjente metoder, som viser hvordan du kan:

- vinne over trangen til å overspise

- få kontroll over hva og når du kan spise

-etablere stabile og sunne spisevaner

- bli mer fornøyd med egen kropp og redusere risikoen for tilbakefall

Christopher G. Fairburn er professor i psykiatri ved universitetet i Oxford. Han leder senteret for forskning på spiseforstyrrelser ved Oxford (CREDO) og har skrevet en rekke bøker om spiseforstyrrelser og behandling av dette.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Få bukt med overspising : hvorf
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: