Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Bok . - 191 sider
Originaltittel:
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
DIGG THAI er en uhøytidelig og frisk inngang til thaikjøkkenets smaker og retter. Warunee lager hverdagsmat og viser deg hvordan det skal gjøres på sin Instagram- og TikTok-konto. Hun er opptatt at det skal være enkelt, og at du skal få oppskrifter på velsmakende hverdagsmat. Hun deler også matopplevelser fra sin barndom i kjøkkenet hos sin mor og bestemor. Ettersom Warunee har bodd i Norge i hele sitt liv, er hun opptatt av og vet hva nordmenn liker og har lyst til å lage. Og hun deler selvfølgelig sin vri på fredagstacoen og andre gøyale retter som har blitt superpopulære på nettet. Alle rettene i boka er laget med ingredienser som du enkelt får tak i. Det lille knippet med sauser og krydder som du kanskje ikke har fra før, finner du i en velassortert dagligvarebutikk. Warunee Bolstad (f. 1985) er oppvokst i et restaurantkjøkken og er selv en selvlært habil kokk. Dette er hennes første kokebok. Tidligere har hun skrevet to bøker om strikking.
Hylleplass:
641.59593 BOL
Hurtiglån, kan ikke bestilles Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

  Reserveringer :7
AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Revetal Voksen fagUtlånt til 22/11/2024
(Hurtiglån 14 dager 14 dager)
DIGG THAI er en uhøytidelig og frisk inngang til thaikjøkkenets smaker og retter. Warunee lager hverdagsmat og viser deg hvordan det skal gjøres på sin Instagram- og TikTok-konto. Hun er opptatt at det skal være enkelt, og at du skal få oppskrifter på velsmakende hverdagsmat. Hun deler også matopplevelser fra sin barndom i kjøkkenet hos sin mor og bestemor. Ettersom Warunee har bodd i Norge i hele sitt liv, er hun opptatt av og vet hva nordmenn liker og har lyst til å lage. Og hun deler selvfølgelig sin vri på fredagstacoen og andre gøyale retter som har blitt superpopulære på nettet. Alle rettene i boka er laget med ingredienser som du enkelt får tak i. Det lille knippet med sauser og krydder som du kanskje ikke har fra før, finner du i en velassortert dagligvarebutikk. Warunee Bolstad (f. 1985) er oppvokst i et restaurantkjøkken og er selv en selvlært habil kokk. Dette er hennes første kokebok. Tidligere har hun skrevet to bøker om strikking.

Digg thai : enkel thaimat fra Warunees kjøkken


av Warunee Bolstad (foto: Studio Dreyer Hensley)
Bok på Bokmål | utgitt 2024
Ingen ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: fag 641.59593 BOL)
Bestill Husk denne

Et år med broderi : : skap unike klær og tilbehør inspirert av årstidene


av Warunee Bolstad (fotografier av Miriam Brenne Karlsen og Warunee Bolstad)
Bok på Bokmål | utgitt 2022
Ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: fag 746.44 B)
Bestill Husk denne

Redesign : sy fantastiske klede av loppisfunn og gamle plagg


av Christine Fure Schwarz ( med bidrag frå Tanja Andreeva, Kristin Vaag, Warunee Bolstad, Ingvild Grane ; foto: Sara Olivia Bern)
Bok på Bokmål | utgitt 2021
Ingen ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 646.4 S)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Digg thai : enkel thaimat fra W
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: