Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Bilde mangler
Utgitt:
2013 . - Bok . - 143 s.
Bokmål
Opplysninger:
Mange spiser glutenfritt, enten på grunn av allergi, eller fordi de ønsker et sunnere alternativ til hvetebaksten. Denne boken inneholder oppskrifter på glutenfri bakst som brød, bagetter, knekkebrød, muffins, pai, boller, brownies, kaker og desserter. Karin Moberg driver et eget bakeri som selger glutenfritt bakverk. Boken er rikt illustrert med fotografier i farger.
Hylleplass:
q 641.815 M
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Revetal Voksen fagUtlånt til 16/12/2024
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Bak glutenfritt : fra bagett ti
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: