Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Bilde mangler
Utgitt:
2016 . - Bok . - XVII, 381 s.
Bokmål
Opplysninger:
Menneskene har gjennom tidene brukt utallige av naturens vekster til å fremstille alkohol. Noen ganger av oppfinnsomhet, i andre tilfeller ren desperasjon. I denne boka ser Amy Stewart nærmere på det store utvalget av urter, blomster, frukt, sopp og trær som har blitt fermentert eller destillert for dette formålet. Bourbon har for eksempel mais som hovedingrediens, tequila lages på agave, mens rom fremstilles av sukkerrør. I tillegg byr forfatteren på mer enn 50 oppskrifter på gode drinker. Hun gir også tips om dyrking av råvarer for hobbygartneren. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
581.6 S
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Den brisne botaniker : edle drå
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: