Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Bilde mangler
Utgitt:
2015 . - Bok . - 172 s.
Bokmål
Opplysninger:
Surdeigsbrød er milde, luftige og myke, med en knasende skorpe. Det er en bakeprosessen som nesten går av seg selv, da mye av jobben gjøres når deigen står og hviler på kjøkkenbenken og i kjøleskapet. I denne bakeboken viser forfatterne hvordan man får til vellykkede surdeigsbrød. Den inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike kornsorter, og beskrivelser av framgangsmåter. Den inneholder også forslag til timeplaner, slik at man har mulighet til å tilpasse forberedelsene av deigen etter når man har tid, og viser hvordan bakingen passer inn i en aktiv hverdag.
Hylleplass:
q 641.815 L
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

Dagene er som gress


av Casper André Lugg
Bok på Bokmål | utgitt 2015
Hylle: D
Husk denne

Lite rekviem : dikt


av Casper André Lugg
Bok på Bokmål | utgitt 2011
Hylle: D
Husk denne

Mariabiotopene


av Casper André Lugg
Bok på Bokmål | utgitt 2020
Hylle: L
Husk denne

Nymånedagene


av Casper André Lugg
Bok på Bokmål | utgitt 2016
Hylle: D
Husk denne

Sted for løpende hjerte


av Casper André Lugg
Bok på Bokmål | utgitt 2021
Ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: dikt L)
Bestill Husk denne

Det store svaet


av Casper André Lugg
Bok på Bokmål | utgitt 2017
Hylle: D L
Husk denne

Surdeig


av Casper André Lugg (av Casper André Lugg & Martin Ivar Hveem Fjeld ; foto Simen Grytøyr)
Bok på Bokmål | utgitt 2015
Hylle: q 641.815 L
Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Surdeig
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: