Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Bilde mangler
Utgitt:
2016 . - Bok . - 151 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Desserter bruker vi i dag mest i høytider og på søndager, og da gjerne med desserter fra utlandet. Men visste du at rosenpuddingen fra Tromsø egentlig består av nesten samme oppskrift som italiensk pannacotta? Eller at det er ørsmå forskjeller mellom karamellpudding og creme brulée? I denne boken finner du tradisjonelle, norske dessertoppskrifter. Det er samlet mest gamle desserter, men man vil også finne nye, gode søtsaker. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
q 641.86 N
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

Det norske dessertbordet : herligheter til hverdag og høytid


av Hege Norman-Stormbringer (Hege Norman-Stormbringer og Anna-Ma Olsson)
Bok på Bokmål | utgitt 2016
Ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: fag q 641.86 N)
Bestill Husk denne

Det norske kakebordet : fristelser fra fjord og fjell


av Hege Norman-Stormbringer (Hege Norman-Stormbringer og Anna-Ma Olsson)
Bok på Bokmål | utgitt 2015
Hylle: q 641.865 N
Husk denne

Villemo : ville hjerter


av Hege Norman-Stormbringer
Bok på Bokmål | utgitt 2018
Hylle: N
Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Det norske dessertbordet : herl
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: