Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Hits

Found 1 items


Cover photo
""
Sign in to give your star rating
Published:
2012 . - Book . - 165 s.
Arabic
Item location:
q 641.5956 M
Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
I denne unike, tospråklige kokeboka, med oppskrifter både på norsk og arabisk, tar Chef Ramzi for seg spesialiteter fra hele den arabiske verden.

Her finner du kjente retter som falafel (kikertboller), tabbouli (persillesalat) og hummus (kikert-dipp), i tillegg til en rekke mer ukjente retter. Mange av de typiske ingrediensene i arabisk kokekunst, som for eksempel couscous, pinjekjerner, sesamfrø, auberginer og diverse krydder, er tilgjengelig i de fleste butikker her i landet, og gjør det enkelt å lage rettene.

Den populære og internasjonalt kjente kokken Chef Ramzi er overbevist om at mat er et viktig redskap i brobygging mellom mennesker. Han er en av arberverdenens mest anerkjente mesterkokker, og han har utgitt en rekke kokebøker.

Bo Masser, som jobber for Gourmand International, har skrevet forord i boka, og var med i Libanon under forberedelsene og fotografering til boka. Bildene er tatt av fotograf Bruno Ehrs.

Side
Opprinnelse og forståelse10
Den smilende kokken14
Meze - småretter27
Kibbeh - retter av farse59
Varme retter59
Desserter og bakverk117
Libanesiske ingredienser150
Norsk oppskriftregister153
Arabisk oppskriftregister154
Libanesiske ingredienser156
Den smilende kokken165
Opprinnelse og forståelse167

Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Chef Ramzis arabiske kokebok
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives
Use this URL to reference this search on a webpage: