Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Hits

Found 1 items


Cover photo
""
Sign in to give your star rating
Published:
Book . - 124 sider
Original title:
Norwegian, Bokmål
Genre:
Item location:
q 641.81 VAN
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Deilig konsistens, herlig smak og et flott utseende er noen av kvalitetene du får med et klassisk surdeigsbrød. Med Theresa Vangsøes glutenfri surdeig kan du oppnå samme fantastiske resultat med ditt glutenfrie bakverk - smaken er i topp, konsistensen slik den skal, og brødet er vakkert. Boken inneholder 30 oppskrifter samt en guide til de ulike glutenfrie meltypene, slik at du kan bake helt glutenfritt med surdeig. Theresa Vangsøe har bakt glutenfritt og utvikler egne oppskrifter i mer enn 10 år, siden hun som 13-åring ble diagnostisert med glutenallergi. Hun står bak bloggen «La Mia Cucina» og har skrevet flere kokebøker med glutenfri mat i fokus.

Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Ekte glutenfri surdeig
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives
Use this URL to reference this search on a webpage: