Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2016 . - Bok . - 137 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Visste du at vaffeljernet kan brukes til så mye mer enn bare å steke vafler? Det er et rykende varmt jern med to stekeflater. Maten du lager med vaffeljernet blir dobbelt så fort ferdig, og ofte med bedre resultat enn som du bruker stekepanne. Det er også en fordel med tanke på råvarene. Råvarene får mindre tid til å miste fuktighet og næringsstoffer om du har dem i vaffeljernet. I denne boken finner du 60 oppskrifter på mat du kan lage i vaffeljern. Per Øystein Herberg jobber til daglig som kokk. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
641.5 H
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Egg og bacon til frokost? CLT til lunsj? Grillspyd til middag? Lunt leverposteismørbrød til kvelds? Alt kan lages i vaffeljernet. Ha vaffeljernet stående på kjøkkenbenken og la deg inspirere av disse herlige, enkle og kjappe oppskriftene.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Vaffeljernets hemmeligheter
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: