Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Hits

Found 1 items


Cover photo
""
Sign in to give your star rating
Published:
cop. 2014 . - Book . - 257 s.
Norwegian, Bokmål
Information:
Såkalte FODMAPs (fermenterbare, oligo-, di- og monosakkarider og polyoler) er en gruppe karbohydrater som kan gi problemer for dem som er plaget av irritabel tarm. FODMAP-dietten går ut på å begrense eller unngå matvarer som inneholder disse spesifikke karbohydratene. Dette skal minske oppblåsthet, magerumling, magesmerter og luftutvikling i tarmen. Boka henvender seg til personer med irritabel tarm, samt pårørende og fagfolk som veileder pasienter med diagnosen.
Item location:
641.563 L
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Low FODMAP-dietten går ut på å begrense eller helt unngå en gruppe karbohydrater, de såkalte FODMAPs (Fermentable, Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyols), som gir problemer når man har irritabel tarm. Ved å følge dietten vil de fleste oppleve mindre oppblåsthet, færre magesmerter, mindre magerumling og luftutvikling i tarmen. Symptomer som for de fleste medfører en rekke begrensninger, f.eks. i det sosiale liv.

Low FODMAP-dietten henvender seg først og fremst til personer med diagnosen irritabel tarm, men også pårørende og fagfolk som veileder pasienter med diagnosen kan med fordel anvende boken.

Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Low FODMAP-dietten
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives
Use this URL to reference this search on a webpage: