Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2018 . - Bok . - 220 s.
Bokmål
Opplysninger:
Endelig en bok om slakting og partering. Det er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn. Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 21 år, og holder jevnlig kurs i slakting og skjæring. I denne boken viser han oss hvordan en slakter og skjærer ned både storfe, gris, sau og vilt. Alle prosesser vises tydelig og lett forståelig gjennom tekst og bilder. Det er også eget avsnitt om avliving, verktøy og redskap, og ikke minst forteller Espedal om hvordan kjøttet kan videreforedles. Dette vil være en bok for alle som behandler kjøtt, enten du er jeger, bonde eller kokk. Eller om du bare er generelt matinteressert. Bildene i boken er tatt av fotograf Halvard Bøe.
Hylleplass:
664 E
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Boken viser hvordan man avliver, slakter og parterer storfe, gris, sau og vilt. Forfatter Stian Espedal er slakter, og har holdt en rekke kurs for jaktlag om disse emnene. I denne boka gjennomgås alle steg i prosessen, med tydelige forklaringer og bilder av alle trinn. Boken inneholder oversikter over parteringsstykker, nyttige verktøy og slakterens egne favorittoppskrifter. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Slakting & skjæring : storfe, s
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: