Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2017 . - Bok . - 142 s.
Bokmål
Opplysninger:
Tapas er herlige, spanske småretter som kan være rene gourmet-kunststykker! MEN tapas behøver ikke bare være spansk - rettene kan like gjerne være inspirert av våre egne, skandinaviske råvarer. Hemmeligheten med tapas er i første rekke den uhøytidelige måten den spises på, den gode vinen og den tette og sosiale stemningen som oppstår rundt et vellykket tapasbord. Alt dette har vertshuseier Helena Neraal tatt vare på i Tapas på norsk. Helenas vilt-tapasbord er legendarisk - og hennes aller beste oppskrifter finnes i denne boken. Her er eksotiske oppskrifter med gravet og mørnet kjøtt av elg, hjort og laks, ledsaget av sauser, marmelader, chutneyer og råvarer fra skogen. Her er også tapas med reker, krabbe, kamskjell, fersk fisk og nedlagt sild. I tillegg får du gode forslag til tapas-menyer.
Hylleplass:
641.81 N
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Tapasklassiker i ny versjon! Miks gode norske råvarer med spansk mattradisjon, og du får de lekreste tapas du kan tenke deg!I Tapas på norsk deler vertshuseier Helena Neraal sine aller beste oppskrifter med deg. Rettene er laget av urnorske råvarer som elg, hjort og laks, ledsaget av sauser, marmelader og chutneys mange av dem basert på smaker fra skogen. Her er dessuten tapas med reker, krabbe, kamskjell og fersk fisk, og forslag til menyer. I denne reviderte utgaven av kokebok-klassikeren er det også flere nye oppskrifter.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Tapas på norsk
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: