Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2017 . - Bok . - 209 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Herlig indisk mat med eksotisk smak Med Masalamagic kan du lage alt fra nydelig indisk festmat til velsmakende vegetarretter. Prøv samosa, lammecurry, butter chicken, chana masala, palak panir, raita og chutney. Smak på frisk mangois og deilig chai. Niru Kumra kom til Norge som åtteåring og har jobbet med indisk mat i over 15 år. Hun forteller om magien som oppstår når man blander smaksrike og fargesterke indiske krydder og råvarer, og deler raust av sine erfaringer og gode tips. Boken inneholder over 70 oppskrifter på fingermat og småretter, hovedretter, tilbehør, desserter og drikke. Imponer familie og venner med de lekreste indiske retter! Niru Kumra holder kurs i indisk matlaging, arrangerer mat- og kulturreiser til India og selger matprodukter gjennom firmaet Masalamagic. Følg henne på bloggen nirusverden.com.
Hylleplass:
q 641.5954 K
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 27/6/2024
I Masalamagic deler Niru Kumra oppskrifter på indiske matretter som samosa, lammecurry, butter chicken, chana masala, raita og chutney. Her er enkle hverdagsretter, fingermat, indisk festmat, tilbehør, drikke og desserter. Mye av maten er vegetarisk. Forfatteren gir også en innføring i hvordan man bruker ulike indiske kryddere og råvarer. Niru Kumra har tidligere gitt ut boka Indisk mat på norske fat. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Masalamagic : magien i det indi
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: