Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
"3.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2016 . - Bok . - 174 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
«Kjøttfri mandag» har blitt et internasjonalt begrep, og stadig flere får øynene opp for de positive effektene ved å redusere kjøttinntaket. Det er gunstig for miljøet, bra for helsa og godt for lommeboken. Maj-Britt Aagard elsker kjøtt, men begynte å innføre kjøttfrie mandager i familien. Hun har eksperimentert seg frem til egne oppskrifter, inspirert av mat fra hele verden. I denne boken presenterer hun 52 oppskrifter, en for hver mandag året gjennom. Målet hennes er at hele familien skal glede seg til neste mandag. Maj-Britt Aagaard har matbloggen Spiselandslaget, og har vunnet flere matlagingskonkurranser.
Hylleplass:
q 641.5636 A
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 6/6/2024
Revetal Voksen fagPå hylla
Kjøttelsker Maj-Britt Aagaard oppdaget en hel verden av deilige grønne retter da hun begynte å eksperimentere med kjøttfrie mandager. I denne boken presenterer hun 52 av de aller beste vegetaroppskriftene sine, en ny oppskrift til hver uke hele året igjennom. Maj-Britts mål når hun lager mat hjemme, er at både barn, mann og kokka skal nyte maten, bli gode og mette og glede seg til neste gang retten kommer på menyen. «Kjøttfri mandag» har blitt et internasjonalt begrep, med mange tilhengere over hele verden. Stadig flere får øynene opp for de utelukkende positive effektene ved å redusere kjøttinntaket; det er gunstig for miljøet, svært fordelaktig for helsa og godt for lommeboka. Men først og fremst smaker det nydelig og åpner døren inn til et skattekammer for matelskere. Oppskriftene er laget med stor kjærlighet til gode råvarer som du finner i vanlige butikker over hele landet. Ta deg en kjøttfri ukedag, du også! Maj-Britt Aagaard har matbloggen Spiselandslaget, og har vunnet matlagningskonkurranser som Masterchef på TV3 og Skrallerne på Aftenposten-TV. Hun er utdannet litteraturviter, men jobber nå som matskribent, oppskriftsutvikler og matstylist. Hun bor i Gamlebyen i Oslo, men som halvt dansk finner hun også inspirasjon i Danmark, på slektsgården i Skjåk, på kysten av Italia - ja, fra hele verden! Ingen matkultur går under hennes matlidenskapelige radar.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Kjøttfri mandag
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: