Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Hits

Found 1 items


Cover photo
"5.0
Sign in to give your star rating
Published:
cop. 2011 . - Book . - 318 s.
Norwegian, Bokmål
Item location:
641.865 S
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Forlaget skriver om denne boka:

HVORFOR SKAL DET VÆRE SÅNN at dersom man ikke tåler en av de elementære ingrediensene i kakebaking - melk, mel eller egg - så avspises man ofte med fruktsalat eller is? Det er kjedelig, og det må slett ikke være sånn. Med et hjerte som banker for allergikerne har Anne laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning. I bokas første del finner du et kapittel om kakekjemi, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakingen. Når du først har lært deg de grunnleggende prosessene, er det lett å eksperimentere på egen hånd. For selv om boka inneholder et vell av inspirerende oppskrifter, er Annes mål at du selv tør å prøve deg fram, og siste kapittel i boka kalles «Kaker fri for konvensjoner».

Dette er en bok for:

  • allergikere,
  • venner av allergikere,
  • den som vil spise mindre sukker eller hvetemel,
  • den som baker på impuls og ikke nødvendigvis har alle de «rette» ingrediensene i skapet
  • den som elsker å bake kaker og som syns det er morsomt å eksperimentere.

    Anne Spurkland er professor og pasjonert kakebaker. Helt fra hun var liten har hun brukt kjøkkenbenken som et laboratorium for utforskning av kakebakingens grenser. Sammen med søsteren sin sto hun opp tidlig i helgene for å prøve ut nye ideer, noen vellykkede, andre ikke. Da mannen hennes for noen år siden fikk cøliaki, tok hun opp igjen eksperimentene på kjøkkenet.

    SE INNHOLD

  • Side
    Forord7
    Hvordan bake kaker?8
    Matkjemi for kakebakere14
    KAKER FRI FOR MELK27
    KAKER FRI FOR MEL81
    KAKER FRI FOR EGG141
    KAKER FRI FOR SUKKER197
    KAKER FRI FOR KONVENSJON237
    Appendiks283
    Glutenfri bakst284
    Eggfri og melkefri bakst285
    Bakst ved andre matallergier og intoleranser286
    Vegansk, halal, lavkarbo, GI og raw food287
    Utstyr289
    Ingredienser som det er kjekt å ha291
    Basisingredienser og kakepynt du kan lage selv296
    Mål og vekt302
    Litteratur og websider304
    Takk306
    Register307

    Frie kaker : kunsten å bake supergode kaker uten melk, mel, egg, sukker


    by Anne Spurkland
    Book in Bokmål | published 2011
    No copies available (Avd.: Revetal Voksen - Location: fag 641.865 S)
    Borrow Add to selection list

    Frisk nok : håndbok i immunforsvar


    by Anne Spurkland
    Book in Bokmål | published 2021
    Available (Avd.: Revetal Voksen - Location: fag 616.07 S)
    Borrow Add to selection list

    Immun : kroppens evige kamp for å overleve


    by Anne Spurkland
    Book in Bokmål | published 2017
    Available (Avd.: Tjøme - Location: fag 616.07 S)
    Borrow Add to selection list
    Always display this tab

    Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

    Always display this tab
    • Suggest this item to somebody: Frie kaker : kunsten å bake sup
    • Share on Facebook
    • Show Facebook's Like button
    • Tweet
    • Vis QR-kode med lenke for mobil
    • Your suggestions
    • Display alternatives
    Use this URL to reference this search on a webpage: