Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2008 . - Bok . - 1263 s.
Bokmål
Hylleplass:
q 641.5945 S
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:

Sølvskjeen er Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes store grunnkokebok for første gang på norsk.

Boken inneholder mer enn 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken. Her finner du oppskrifter på alt fra pasta bolognese, tiramisu, tomatsaus, carpaccio og ribollita, til forklaringer på ulike teknikker og kjøkkenord- og uttrykk. I tillegg til de tradisjonelle rettene får du et knippe spesialskrevne menyer fra kjente kokker over hele verden. Tom Victor Gausdal og Dag E. Tjersland er norske bidragsytere.

Sølvskjeen er en uunnværlig basiskokebok for alle som er glad i god mat.

Side
Å spise er en alvorlig sak7
Kjøkkenord og uttrykk17
Redskaper og utstyr36
Sauser, marinader og kryddersmør45
Antipasti og pizza91
Forretter201
Egg og frittate351
Grønnsaker397
Fisk og skalldyr587
Kjøtt og innmat735
Fjærkre875
Vilt947
Ost987
Desserter og bakverk1001
Menyer fra kjente kokker1121
Liste over oppskrifter1201
Register1218

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Sølvskjeen
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: