Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2013 . - Bok . - 235 s.
Bokmål
Hylleplass:
613.2 T
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 27/6/2024
Hjelp! Vi må legge om kostholdet, og det haster ... Den prisbelønte forfatteren og New York Times-journalisten Gary Taubes gir deg i denne boken oppsiktsvekkende beviser for at det er det karbohydratrike kostholdet vårt som har ført til fedmeepidemien vi opplever, og boken er samtidig en uvurderlig guide for alle som vil vite mer kroppen sin bedre og unngå overvekt. "Tren mer, spis mindre" har vært budskapet fra myndighetene og har vært prakket på oss i flere tiår. Dette rådet har virket svært dårlig. Overvekt handler ikke bare om "kalorier inn, kalorier ut". Du blir ikke mindre fet fordi du spiser færre kalorier, du blir mindre fet fordi du kutter ut den maten som gjør deg fet - i hovedsak sukker og stivelse og karbohydrater som gir deg høyt blodsukker. Det finnes mange gode grunner til fysisk trening. Men det virker dårlig for å gå ned i vekt hvis du ikke endrer kostholdet slik at kroppen "lærer" seg å forbrenne fett. Frykten for fett, og særlig mettet fett, er basert på hvor vitenskapen sto på 1960- og-70-tallet, og den holder ikke mål i lys av nyere forskning. Det er ikke fettet i kosten som gjør oss fete og hjertesyke, slik vi har hørt i nærmere 50 år.Den maten som gjør oss fete, gir oss samtidig et sug etter mer slik mat som gjør oss fete. (Sukker og stivelse!) Helt til våre leger og helsemyndigheter forstår hvorfor vi blir fete, vil det å gå ned i vekt og å holde seg frisk, være mye vanskeligere enn det trenger å være. Inntil da er Gary Taubes' bok livsviktig! Hjelp - vi blir tjukkere! forteller deg hvordan genene våre påvirker fedme og hva det er som gjør oss fete. Denne boken gir deg den nyeste forskningen slik at du bedre forstår hva som gjør deg slank og hva som gjør deg lubben. Drivende godt skrevet, med konkrete løsninger på problemet som har skapt hodebry for så alt for mange.

Good calories, bad calories : fats, carbs, and the controversial science of diet and health


av Gary Taubes
Bok på Engelsk | utgitt 2008
Ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 613.28 T)
Bestill Husk denne

Hjelp - vi blir tjukkere! : hvorfor - og hva kan du gjøre med det?


av Gary Taubes (oversatt av Tone Bøstrand)
Bok på Bokmål | utgitt 2013
Ingen ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 613.2 T)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Hjelp - vi blir tjukkere! : hvo
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: