Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2019 . - Bok . - 173 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Fermentering er både trendy og sunt, og så smaker det veldig godt! På stjernerestauranter som Maaemo serveres det flere retter med fermentert mat. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som på kort tid har blitt veldig populær. Fermentert mat er en kokebok full av matglede og sunne og smakfulle oppskrifter. Du lærer å lage mat på tradisjonelt vis, slik bestemor gjorde, mat med lang holdbarhet og full av smaker som for mange er gått i glemmeboken, eller kanskje aldri har smakt. I tillegg til grunnoppskrifter som surdeig, surkål, kimchi, yoghurt, ketchup, chilipasta, ingefærøl og kombucha, får du også vite hvordan du kan servere dette i hverdagen.
Hylleplass:
641.4 S
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

  Reserveringer :1
AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 1/6/2024

Fermentert mat : ekte og godt, helt fra bunnen


av Anne Elisabeth Scheen (i samarbeid med Ekte vare ; fotografier [hovedsakelig] av Paul Paiewonsky)
Bok på Bokmål | utgitt 2019
Ingen ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 641.4 S)
Bestill Husk denne

Sopp : plukk & bruk


av Anne Elisabeth Scheen
Bok på Bokmål | utgitt 2018
Ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 579.6 S)
Bestill Husk denne

Sopp på tur : 11 smakfulle og sikre matsopper


av Anne Elisabeth Scheen ([foto: Hermod Karlsen])
Bok på Bokmål | utgitt 2018
Ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 579.5 S)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Fermentert mat : ekte og godt,
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: