Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2015 . - Bok . - 98 s.
Bokmål
Opplysninger:
I denne boka finner du tips om og oppskrifter på glutenfri bakst av ulike slag: brød og rundstykker, pizza og søt bakst som kaker og muffins. Mona Sæland er klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring. Hun har tidligere skrevet boken "Bak med spelt" (2006).
Hylleplass:
641.815 S
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
I denne boka finner du tips om og oppskrifter på glutenfri bakst av ulike slag: Brød, rundstykker, pizza og søt bakst som kaker og muffins. Mona Sæland er klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring. Hun har tidligere skrevet boken Bak med spelt (2006).
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Basic glutenfri baking
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: