Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2017 . - Bok . - 197 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Hva skal du spise før, under og etter trening? For stjernekokk Jonas Lundgren er det to ting som gjelder: Maten må være næringsrik og sunn, og den må smake godt. Og oppskriftene i denne boken holder det han lover. I tillegg får du tips som gjør det enkelt for deg å planlegge måltider og trening i en travel hverdag. Jonas Lundgren er profesjonell kokk og har arbeidet i mange topp- restauranter rundt om i verden, blant annet som kjøkkensjef under Eyvind Hellstrøm på Bagatelle i Oslo. Han tok sølv i Bocuse d''Or i 2009 og er kjent fra TV 2-programmet «Norges grillmester», der han var dommer. Lundgren er også personlig trener og har stor interesse for trening og sunn mat. «Følger man Jonas'' budskap, er det mulig å spise naturlig, enkelt og velsmakende, og samtidig trene hardt uten å pøse på med kunstige proteiner og energidrikker. Med denne boken som veiviser, blir maten ren glede for kropp og sinn.» EYVIND HELLSTRØM
Hylleplass:
641.563 L
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Hva bør man spise før, under og etter trening? I denne boken deler kokken Jonas Lundberg oppskrifter på sunn og næringsrik mat som også smaker godt. I tillegg gir han råd som gjør det enkelt å planlegge måltidene i en travel hverdag. I følge Jonas er det fullt mulig å trene hardt uten å måtte ty til kunstig protein og energidrikker.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Spis, tren, spis : stjernekokke
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: