Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2021 . - Bok . - 200 sider
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Naturlig og bærekraftig mat - best på smak - best for helsa - best for klimaet. Har du lyst til å leve sunt og bærekraftig? Lage den beste maten fra bunnen av? Ta vare på tarmhelsa? Da er denne boka for deg! Gry Hammer - bestselgende forfatter av boka Fermentering, matentusiast, yogalærer og kursholder - jakter på gode råvarer og god helse. Hennes matfilosofi er basert på tradisjonsmat. Det vil si naturlig mat som kjøtt fra beitefôrede dyr, upasteurisert melkemat, langkokt kraft, fermenterte grønnsaker og selvsankede urter og ville vekster. Her lærer hun deg hvordan du kan gjøre det samme - på dine premisser. Du finner over 100 oppskrifter på brødmat, pålegg, kjøtt- og fiskemiddager, vegetarretter og søte saker. Her finnes ikke ultraprosessert mat - alt er skånsomt tilberedt for å ivareta råvarenes smak og helsebringende egenskaper. Boka inneholder også råvareguide, sesongmenyer og oppskrifter på tradisjonsrike konserveringsmetoder som sylting, speking og fermentering. Fra jord til bord er den ultimate guiden til et sunt og bærekraftig kosthold, en skattkiste av matfilosofi, sunnhet og gode smaker. Les den og bruk den og gi deg selv og jorda en ny vår! Boka er en revidert og utvidet utgave av Den moderne jeger, med flere nye oppskrifter og oppdatert og tidsaktuell informasjon om maten som gjør oss godt. «Fra jord til bord» formidler den helseriktige tradisjonsmaten på en måte som passer vår moderne livsstil." Anne Lene Johnsen, Hjernefabrikken "Grys bøker inspirerer til å dyrke og tilberede råvarene slik jorden, kroppen og smakssansene foretrekker dem." Margit Vea, kostholdspedagog og forfatter av Supergod mat for gutter og jenter "Gry Hammer formidler på en levende, troverdig og presis måte hvilken verden av forskjell valg av rene råvarer utgjør for helsen."Niels Chr. Geelmuyden, forfatter av Sannheten på bordet.
Hylleplass:
641.5 H
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 24/6/2024
Tjøme fagPå hylla

Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn : slik virker de, slik bruker du dem


av Gry Hammer (foto: [hovedsakelig] Nadin Martinuzzi)
Bok på Bokmål | utgitt 2020
Ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 615.3 H)
Bestill Husk denne

Fermentering : mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!


av Gry Hammer (fotografi: Nadin Martinuzzi)
Bok på Bokmål | utgitt 2016
Ingen ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag q 641.4 H)
Bestill Husk denne

Fra jord til bord : 100 sunne og bærekraftige oppskrifter


av Gry Hammer (fotografier av Mona Nordøy)
Bok på Bokmål | utgitt 2021
Ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 641.5 H)
Bestill Husk denne

Kraft og andre styrkedrikker : buljonger, supper og snop basert på kraft, gelatin og kollagen


av Gry Hammer ([foto: Nadin Martinuzzi])
Bok på Bokmål | utgitt 2018
Ingen ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 641.81 H)
Bestill Husk denne

Kraft og andre styrkedrikker : buljonger, supper og snop basert på kraft, gelatin og kollagen


av Gry Hammer (foto: Nadin Martinuzzi)
Bok på Bokmål | utgitt 2020
Ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 641.81 H)
Bestill Husk denne

Den moderne jeger : over 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden


av Gry Hammer (foto: Mona Nordhøy)
Bok på Bokmål | utgitt 2017
Ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 641.5 H)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Fra jord til bord : 100 sunne o
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: