Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2016 . - Bok . - 192 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Egg er en av de viktigste råvarene på kjøkkenet og kan brukes i alt fra frokost og lunsj til middag og dessert. I denne boken finner du alle tipsene og de klassiske oppskriftene på egg. Her finner du for eksempel oppskrift på bearnais og andre sauser, sufflé, omelett, og mye mer. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
641.6 N
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Egg er en av de viktigste råvarene på kjøkkenet og kan brukes i alt fra frokost og lunsj til middag og dessert. I denne boken finner du alle tipsene og de klassiske oppskriftene på egg. Her finner du for eksempel oppskrift på bearnais og andre sauser, sufflé, omelett, og mye mer. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Egg : kokeboken : klassiske og
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: