Den lille kjøkkenguden : husarbeid for nybegynnere, latsabber eller deg som har viktigere ting å gjøre
forfatter: Ingrid Eia RyvardenRyvarden, Ingrid H. Eia 643 R
Bok Bokmål utgitt [2021]
Hylleplass: *0010603468 *003NO-LaBS *00520211011224510.0 *007t *008210416s2021 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-347-0025-5$qinnbundet$cNkr 99.00 *0243 $a9788234700255 *035 $a(NO-LaBS)12987039(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150366124 *040 $bnor *08204$a643.3$223/nor$qNO-OsBAS *0831 $a643$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c643$dR *1001 $aRyvarden, Ingrid H. Eia$d1970-$6(NO-LaBS)603468-1$_55930600 *24514$aDen lille kjøkkenguden$bhusarbeid for nybegynnere, latsabber eller deg som har viktigere ting å gjøre$cforfatter: Ingrid Eia Ryvarden *260 $a[Oslo]$bStrawberry Publishing$c[2021] *300 $a93 sider$billustrasjoner$c15 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)603468-1 *5208 $aHusarbeid for nybegynnere, latsabber eller deg som har viktigere ting å gjøre. Kjøkkenet er uten tvil det rommet i huset hvor det foregår mest aktivitet. Her skal maten oppbevares, lages og gjerne spises. I tillegg skal det vaskes opp etterpå, og det vi har brukt av kopper og kar skal på plass i skap og skuffer. I tillegg er det mange ulike apparater og maskiner som skal håndteres. Høres det overveldende ut? Det tar tid å bli en skikkelig kjøkkengud, men ta det med ro. I denne boken får du alle snarveiene, masse gode tips og ikke minst gjennomførbare løsninger. *65007$aHus og hage$9nob$2Bokbasen AS$_43808700 *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/24/61/150366124/productimage_ORG_d3134d5c228741e04d658a647a8c4a4de2ac4ac2.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *90010$aRyvarden, Ingrid Eia$jNO$zRyvarden, Ingrid H. Eia$_46743000 ^