Tittelnr | 650969
|
---|---|
Tittel | |
Forfatter | |
Medvirkende | |
Språk | |
Utgitt | |
Omfang | 231 sider : illustrasjoner i farger, kart
|
Opplysninger | Da foreldrene åpnet Mother India i Kristiansand, begynte lille Sarita i oppvasken. Senere begynte hun å jobbe ved grytene. I dag eier hun den legendariske restauranten, i tillegg til å ha bygget opp ferdigmatmerket «Saritas» som blir solgt i norske dagligvarebutikker. Det er med andre ord få, om noen, som er bedre til å lage indisk mat for en norsk livsstil som Sarita. I denne kokeboka tar hun oss med gjennom Indias delstater og gir oss oppskriftene på alle de beste rettene fra hele kontinentet: Her er alle de mest kjente rettene, og noen som fortsatt venter på å bli oppdaget. Det er fisk, kylling, kjøtt og grønnsaker. Chutneyer, nan og lassi. Fellesnevneren er at alle rettene er så enkle å lage at hennes egne voksne barn skal lære seg å lage mammas mat. Denne kokeboka er så enkel at den kan brukes på hverdager, og maten er så god at den kan serveres når det er fest.
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
Nettressurser | |
ISBN | 9788272018114 (innbundet) : Nkr 449.00
|
Hylleplass | q 641.5954 SEH
|