Vis alltid denne fanen
Tittelnr
639121
Tittel
Norsk mat med airfryer
Forfatter
Vatne, Simen K. 1998-
Medvirkende
Vatne, Simen K. . Norsk mat med airfryer
Språk
bokmål
Utgitt
Oslo : Kagge forlag , 2023
Omfang
176 sider : illustrasjoner i farger
Opplysninger
Å lage mat med airfryer er lettvint, sunt og raskt, og ikke minst godt, og stadig flere nordmenn har gått til innkjøp av dette populære kjøkkenredskapet. Denne boka fra matinfluenser Simen Vatne inneholder airfryer-oppskrifter på fristende norsk mat, laget med norske råvarer og ut fra norske matvaner. Her er alt fra tradisjonsmat til hverdagsmat. Norsk mat med airfryer er delt inn etter kjøttretter, sjømat, fugl, grønnsaker, gjærbakst, kaker og søtsaker. Og alle oppskriftene er spesielt tilpasset for airfryer. Tips, råd og vink om hvordan du håndterer airfryeren, er også med. Oppskrifter på saftig brød, sunne rundstykker, perfekt sjokoladefondant, himmelsk eplekake og sprø eplechips kommer side om side med seibiff med løk, fjellørret, sprø andelår, saltbakt sellerirot, gratinerte kamskjell, kjøttkaker, ribbe, pinnekjøtt, langtidsstekt roastbiff, kålruletter og elgkarbonader. Velbekomme!
Emner
Air fryer
Sjanger
Kokebøker
Dewey
641.58
Nettressurser
aja.bs.no (image/jpeg) . - aja.bs.no (image/jpeg)
ISBN
9788248932529 (innbundet) : Nkr 429.00
Hylleplass
641.5 V