Vis alltid denne fanen
Tittelnr
0461282
Tittel
Jegertvillingenes kokebok : fugl, fisk, småvilt og storvilt
Forfatter
Sundal, Erling S. 1974-
Medvirkende
Hansen, Johanne Thybo (forfatter) forfatter
Hansen, Kristine Thybo (forfatter) forfatter
Storvik, Kjell Ove (fotograf) pht
Språk
bokmål
Utgitt
Oslo : Kagge , cop. 2018
Omfang
183 s. : kol. ill.
Opplysninger
Bli med de jaktfrelste tvillingene på jakt sammen med den like jaktentusiastiske superkokken, som disker opp den ene fisk- eller viltretten etter den andre. Her er oppskrifter på alt fra lettsaltede elgknoker med løk- og timiansaus, reinsdyrhjerte med hasselnøtt- og rognebærdressing, rypebrystsliders med blåskimmelkrem, grillet rådyrlår med lun høstsalat, pepperstekt villand, cæsarsalat med jerpe, pannestekt duebryst, bakte laksepuffer, müslipanert ørret og gravet villkveite med soppsoya, til søte desserter som sjokoladekake med soppkrokan og rømme og bålpannekake med multer. I tillegg er det grunnoppskrifter, som f.eks. på rognebærgelé, rosmarineddik og viltkrydder. Et eget avsnitt om flåing, ribbing, partering og filetering er også med. Betydningen og viktigheten av det kortreiste, økologiske og at alt skal være bærekraftig er viktig. Her får du et vell av ideer til hvordan du kan tilberede deilige matretter av det du har fisket, høstet og jaktet. Vel bekomme!
Emner
Fiskeretter
Viltretter
Sjanger
Kokebøker
Dewey
641.69
Nettressurser
ISBN
978-82-489-2214-8 (ib.) : Nkr 449.00
Hylleplass
641.6 S