Tittelnr | 0416371
|
---|---|
Tittel | |
Originaltittel | |
Forfatter | |
Medvirkende | |
Språk | |
Utgitt | |
Omfang | 251 s. : kol. ill.
|
Opplysninger | Originaltittel: Green kitchen at home
. - I «Green Kitchen - hjemme» har David Frenkiel og Luise Vindahl samlet 100 oppskrifter på vegetarmat. Du får oppskrifter på alt fra raske og gode hverdagsfrokoster og -middager til måltider som egner seg til helgekos og fest. Maten er enkel og rask å lage, og oppskriftene inneholder nyttige tips. Det lønner seg å begynne med basisrettene, for eksempel tomatsaus, rispannekakerøre eller pesto, for de utgjør byggeklossene i hverdagsmaten. Helgematen krever litt mer tid, men den er ukomplisert og verdt en ekstra innsats, enten du lager «blomkålfisk» og chips, sitron- og ricottalasagne eller de lette og sunne, men syndig gode smultringene. «Green Kitchen - hjemme» byr på ny og inspirerende vegetarmat og glutenfrie oppskrifter. Alle kan dessuten gjøres veganske. Dette er en kokebok du kommer til å bli glad i!
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-430-1123-6 (ib.)
|
Hylleplass | q 641.5636 F
|