Tittelnr | 0414337
|
---|---|
Tittel | |
Originaltittel | |
Forfatter | |
Medvirkende | |
Språk | |
Utgitt | |
Omfang | 383 s. : kol. ill.
|
Opplysninger | Originaltittel: Simplissime
. - Det franske kjøkkenet er et av verdens beste, men er ofte komplisert. Det er derfor en liten revolusjon at en bok som oppfordrer til å gjøre det kulinarisk enkelt, er blitt en gigantisk salgssuksess i Frankrike. I løpet av kort tid har den solgt 1 million eksemplarer! Dette er VERDENS ENKLESTE KOKEBOK. Ingen av oppskriftene krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser, og boken er illustrert med over 1000 fotografier. Jean-François Mallet begynte karrieren sin i kjøkkenet til toppkokker som Joël Robuchon og Michel Rostang. Senere ble han matfotograf og kokebokforfatter. I Simplissime har han hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, og i boken finnes det klassiske retter med kylling, biff og fisk, side om side med asiatisk-inspirert gatemat, friske salater og masse annet snadder. Oppskriftene er metodiske, smarte og morsomme - og de virker. Trinn-for-trinn forteller de deg akkurat hva du skal gjøre for raskt å kunne sette fantastisk god mat på bordet.
|
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-93493-05-1 (ib.)
|
Hylleplass | 641.5 M
|