Vis alltid denne fanen
Tittelnr
0402931
Tittel
Allergikokebok : for hele familien : brød, kaker, middager, desserter : alle oppskrifter er uten egg, soya og nøtter. Ellers kan de fleste oppskriftene lages uten melk og gluten
Forfatter
Mavrakis, Ann Eli
Medvirkende
Gundersen, Mona (fotograf) pht
Språk
bokmål
Utgitt
[Oslo] : Cappelen Damm , 2014
Omfang
189 s. : kol. ill.
Opplysninger
1. utg.: Oslo : Damm, 2007 med tittel: Voksentoppens allergikokebok . - Har bibliografi, innholdsfortegnelse, internettadresser, register . - Denne kokeboken er et hjelpemiddel for alle som er allergiske eller overfølsomme mot viktige matvarer som egg, melk eller hvete/gluten, eller lager mat til noen som er det. Boken innholder supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri, med og uten gluten, egg og melk. Boken gir også tips om matoverfølsomhet. Det er lagt vekt på å bruke råvarer som er lett tilgjengelige og utvalget består av mat som er vanlig og viktig i norsk kosthold. NB: boken er en revidert utgave av Voksentoppens allergikokebok (2007).
Emner
Allergiretter
Dewey
641.5631
ISBN
978-82-02-43611-7 (ib.) : Nkr 349.00
Hylleplass
q 641.5631 M