Vis alltid denne fanen
Tittelnr
0388652
Tittel
Mer smak : hjemmelaget fra aioli til teriyaki
Originaltittel
[Condiments]
Forfatter
Widnersson, Caroline Dafgård 1982-
Medvirkende
Grande, John (oversetter) oversetter
Lindeblad, Matilda (fotograf) pht
Språk
bokmål
Utgitt
Oslo : Vega , 2016
Omfang
139 s. : kol. ill.
Opplysninger
Originaltittel: Condiments . - Har ordliste, register . - I denne boken finner du oppskrifter på hvordan du lager alt fra sennep, hoisinsaus og karripasta, til tacokrydder, pickles og tunisisk harissa. En lager dem enkelt hjemme ved å koke, blande, fermentere og lagre. Hverdagswoken blir mye bedre med hjemmelaget østerssaus, vinaigretten mer spennende med hjemmebrygget eddik, og du kan imponere gjestene dine med din egen chilisaus. Caroline Dafgård Widnersson er kokk og matstylist. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Smakstilsetninger
Sjanger
Kokebøker
Dewey
641.6382
ISBN
978-82-8211-481-3 (ib.) : Nkr 349.00
Hylleplass
641.6 W