Vis alltid denne fanen
Tittelnr
0367547
Tittel
LavFODMAP : god mat for sensitive mager
Forfatter
Ågotnes, Cecilie Hauge 1973-
Medvirkende
Eide, Christin (fotograf) pht
Språk
bokmål
Utgitt
Oslo : Aschehoug , 2015
Omfang
175 s. : kol. ill.
Opplysninger
Har innholdsfortegnelse . - FODMAP er en fellesbetegnelse for en gruppe vanskelig fordøyelige karbohydrater: fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. For mange som sliter med sensitiv mage (irritabel tarm) kan det å unngå matvarer med disse karbohydratene være til hjelp. Denne boken inneholder 80 oppskrifter som følger FODMAP-dietten: middager, desserter, sauser, tilbehør og kaker som kan hjelpe mot urolig mage.
Emner
LavFODMAP-dietten
Sjanger
Kokebøker
Dewey
641.563
ISBN
978-82-03-29531-7 (ib.) : Nkr 349.00
Hylleplass
641.563 Å