Vis alltid denne fanen
Tittelnr
0416819
Tittel
Smak spansk : lær å lage tapas og andre spanske retter : tapas, croquetas, jamón, pescado, carne, postre, churros, vino, cerveza, arroz
Forfattar
Berg, Jon
Medvirkande
Belda, Rodrigo (forfatter) forfatter
Paiewonsky, Paul (fotograf) pht
Språk
bokmål
Utgjeve
Oslo : Gursli Berg forl. , cop. 2017
Omfang
223 s. : kol. ill.
Opplysningar
På løst omslag: Matsafari . - Bli med på matsafari til Madrids spennende kjøkken! Madrid er på kort tid blitt et av verdens ledende mat- og vinområde. Hvor enn du går, finner du fantastiske restauranter og tapasbarer, mange av dem etablert de seneste fem årene. «Smak spansk» er en reise- og kokebok i ett. Forfatter Jon Berg og restauratør Rodrigo Belda har besøkt noen av de beste restaurantene og barene i Madrid og omegn, og har fått oppskrifter fra kokkene. Du lærer å lage tradisjonelle og moderne retter av Madrids egne kokker. 80 oppskrifter på enkle og smakfulle retter med vinanbefalinger. Oppskriftene er tilpasset et norsk kjøkken, og alle ingrediensene kan fås kjøpt i Norge. Boka inneholder reportasjer og intervjuer, og tips til restauranter, barer, konditorier, delikatesseforretninger og markeder. Her er også tips til utflukter fra Madrid, som verdensarvbyen Toledo.
Emne
Mat og drikke
Reiser
Sjanger
Kokebøker
Geografisk emneord
Madrid
Dewey
641.594641
ISBN
978-82-93311-34-8 (ib.)
Hylleplass
q 641.5946 B