Always display this tab
ItemID
0418940
Title
Truls á la Hellstrøm : mesterkokk på 1-2-3
Author
Hellstrøm, Eyvind 1948-
Contributors
Berge, Andreas (fotograf) pht
Bremnes, Anders (fotograf) pht
Rennan, Anita (fotograf) pht
Risnes, Per Asbjørn (medforfatter) forfatter
Svendsen, Truls (forfatter) forfatter
Language
Norwegian, Bokmal
Published
Oslo : Kagge , cop. 2017
Description
200 s. : kol. ill.
Information
Kulinariske kamerater på tur! Den ene er veldig glad i å lage mat, den andre er veldig glad i å spise mat.Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Men det handler ikke bare om jålete mat, men om de enkle, men gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet. Her er stolthet og lidenskap til råvarene det essensielle. Alle de gode oppskriftene på alt fra Bresse-kylling, snegler og entrecote, til sushi, pizza og hjemmelaget taco er med. Her får vi innblikk i det ekte franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, og selvfølgelig også det norske. Vel bekomme!
Subjects
Reiser
Genre
Kokebøker
Dewey
641.59
ISBN
978-82-489-2046-5 (ib.)
Item location
641.59 H